Consultaties

Om tijdens uw consultatie voldoende tijd te kunnen besteden aan het onderzoek van uw dier en om wachttijden zo veel mogelijk te voorkomen is er bewust gekozen om voornamelijk te werken op afspraak. Voor wie echter liever toch op vrije consultatie komt, is er drie keer per week een vrij consultatiemoment ingepland.
Als u belt voor een afspraak, zal er kort even gevraagd worden naar het probleem om te kunnen inschatten hoeveel tijd er moet voorzien worden en om eventuele voorzorgsmaatregelen te nemen.Telefonisch worden er geen diagnoses gesteld, de dierenarts kan hoogstens advies geven.

Voor spoedgevallen proberen we steeds tijd vrij te maken!

Tijdens de vrije consultaties kunt u ook medicatie, voeding of verzorgingsproducten afhalen of gewoon langskomen voor een gewichtscontrole van uw dier. Indien u bepaalde voeding wenst, is het makkelijk om daags voordien een belletje te geven om er zeker van te zijn dat de gewenste voeding aanwezig is. Indien het zou voorvallen dat u bij een gemaakte afspraak toch niet kunt komen, vragen wij u om tijdig te annuleren, anders zien wij ons genoodzaakt om de consultatie in rekening te brengen.

 

Consultatie uren:

consultaties

Huisbezoeken mogelijk ! (enkel overdag)