Zorg voor jezelf en voor je naasten in deze periode!

Ondanks de verstrengde maatregelen en de nieuwe lockdown, blijven dierenartsen beschikbaar voor jullie dier!Dit weekend ben ik zelf van wacht om de spoedgevallen uit de buurt op te vangen. Gedurende 14 dagen hebben jullie mij niet meer op de praktijk gezien omdat ik zelf de dans van het virus niet heb kunnen ontlopen. De 7 dagen quarantaine waren volgens mij te weinig om jullie te kunnen garanderen dat ik niet meer besmettelijk was, dus ben ik wat langer buiten strijd gebleven ☺️. ( Met dank aan collega Lies om iedereen te helpen 😘)Zorg in deze moeilijke periode goed voor jezelf, maar ook voor je naasten! ♥️

22,900 thoughts on “Zorg voor jezelf en voor je naasten in deze periode!”


    Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32575488 bytes) in /home/verborghi/web/default/wp-includes/comment-template.php on line 2230