Voeding

De juiste voeding voor het leven

Je houdt van je huisdier? Vanzelfsprekend! Houdt je huisdier ook van zijn voeding? Of beter gezegd: houdt zijn voeding hem gezond?

Met PawPall ben je zeker van voeding op maat van je hond of kat. Of je dier nog maar pasgeboren is, twee jaar oud is of al op leeftijd, voor elke levensfase van je dier bieden we aangepaste voeding. Onze formules zijn zodanig uitgekiend dat ze de juiste hoeveelheid voedingsstoffen bevatten om je dier langer fit en gezond te houden. Deze voeding is exclusief bij je dierenarts beschikbaar.

Het voordeel van een PawPall abonnement?

Met een voedingsabonnement van PawPall kies je voor voeding die aangepast is aan de levensfase van je hond of kat. Ga voor PawPall en je bent altijd gerust. Je hoeft nooit meer na te denken of te twijfelen of je dier de voeding krijgt die het écht nodig heeft. Deze voeding ondersteunt de ontwikkeling van je dier en zorgt ervoor dat het langer gezond blijft.

De voeding die meegroeit met je dier

Een kitten of puppy heeft een andere verhouding aan voedingsstoffen nodig dan een senior. Dat komt doordat ze groeien, een veranderend energieverbruik hebben, meer of minder actief zijn en hun kracht toe- of afneemt. Een jong dier zit volop in ontwikkeling, waardoor het extra voedingsstoffen nodig heeft. Een volwassen dier heeft reeds goed ontwikkelde spieren, maar heeft dan weer meer energie nodig om zijn lichaam te versterken. Bij oudere dieren moet je rekening houden met een hogere kans op blessures of ziekte.

Hoe werkt een PawPall voedingsabonnement?

  • Je komt langs met je huisdier voor een eerste gesprek.
  • Je huisdier wordt gewogen, gemeten en getest op eventuele (aangeboren) ziektes.
  • Je dierenarts adviseert je de juiste voeding op basis van leeftijd, ras en de resultaten van het onderzoek.
  • Samen met jouw dierenarts leg je enkele data vast voor geregelde check-ups. Zo houden we nauwlettend in de gaten hoe jouw huisdier reageert op de voeding.
  • Groeit je dier zoals het hoort? Neemt zijn gewicht toe? Neemt het genoeg vitamines op? Super! Dan kun je het uitgestippelde voedingsschema blijven volgen.
  • Reageert je huisdier niet helemaal zoals het zou moeten? Dan schakelen we over op andere voeding die beter voldoet aan zijn noden.
  • De PawPall abonnementen kun je ieder moment wijzigen of opzeggen.

Hoe bestel ik de juiste voeding?

Op basis van je afspraak met de dierenarts krijg je een schema mee met de juiste voeding per leeftijd. Zo weet je perfect welke zakken je moet bestellen. Dat kan gemakkelijk via ines@verborgh.be of op Whatsapp (051/30.51.96). De voeding kun je in de dierenartsenpraktijk komen ophalen. Loop gewoon binnen en bel aan. Hiervoor hoef je geen consultatie te betalen.

Maak een afspraak

Klaar om je dier de beste voeding te geven voor zijn/haar levensfase?

Maak een afspraak, we bekijken welke voeding het meest geschikt is voor jouw hond of kat.