Onze Visie

De beste zorgen voor je hond of kat? Die vind je hier. Je kleine of grote huisdier kennen we hier door en door. We kennen hun vaste routine, weten wanneer hun volgende check-up is en helpen je daar ook aan herinneren. Wanneer het even moeilijker gaat met je hond of kat bieden we steun, ook voor jou. Want ook de baasjes verliezen we niet uit het oog. We leggen je elke stap van het onderzoek of de eventuele operatie uit, zodat je met een gerust hart terug huiswaarts keert.

Zorgen in elke levensfase

We vinden het beide fantastisch om de kans te krijgen om honden en katten van bij de geboorte te zien opgroeien tot trotse volwassen dieren. Deel uitmaken van de levensloop van dieren, geeft ons het gevoel dat ze voor een stuk onze eigen huisdieren zijn. We weten welke zorgen dieren nodig hebben, in elke fase van hun leven.

Ook hun baasjes verliezen we hier niet uit het oog. We kennen het gevoel van je ongerust maken over je huisdier. Vandaar nemen we niet enkel de zorg voor je dier op ons, maar zorgen we ook voor jou.

We leggen je in detail uit wat een onderzoek of eventuele operatie inhoudt en stellen je gerust. We luisteren naar je bezorgdheden en leven met je mee. We bieden je steun.

Elk huisdier bij naam

Ben je vaste klant? Dan leren we je al heel snel kennen, en jij ons. We kennen elke kat en hond nogal snel bij naam, en jou ook! We onthouden welke zorgen je dier nodig heeft en herinneren je er ook aan wanneer een volgende check-up aan de orde is. In onze dierenartsenpraktijk ben je zeker van persoonlijke zorg!

Maak een afspraak

Een consultatie voor je hond of kat? Maak eenvoudig een afspraak online en leer ons kennen.