Wachtdienst (deel 1): Vergiftiging bij een jonge kat

Afgelopen weekend was ik van wacht en kreeg ik via een collega deze jonge kater binnen. Mert werd vergiftigd, met straf spul, want zelfs met een hele nacht intensieve bewaking en medicatie, was hij de dag nadien nog steeds aan het beven en trillen. In de loop van het weekend is hij stap per stap verbeterd en kon hij zondag al zelfstandig eten en drinken… Met nog wat lichte last aan de ademhaling, mocht hij dinsdag naar huis. Nu nog afwachten of ook zijn longetjes volledig kunnen herstellen 🤞Vandaag kreeg ik te horen dat hij alweer bij zijn baasje op schoot komt en opnieuw buiten wil 😍. Ik moet zeggen dat ik dit niet had durven dromen toen hij binnengebracht werd!

24,493 thoughts on “Wachtdienst (deel 1): Vergiftiging bij een jonge kat”


    Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 40357888 bytes) in /home/verborghi/web/default/wp-includes/comment-template.php on line 2230